Skip to content

Cégünkről

Az ALFI-KER. KFT. megalakulásáról és jelenlegi helyzetéről.

 

03Az ALFI-KER. Kereskedelmi Kft-t 1991. szeptember 12-én alakult. A cég tevékenységi köre igen széles,  élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelem területén működik. A cég kezdetben egy üzlethelyiséget vásárolt meg Nyíregyházán, amely élelmiszer és vegyi áru diszkontként működött. A privatizáció során újabb üzleteket szerzett meg. 1991-től a folyamatos fejlődés eredményeképpen a jelenlegi üzlethálózat az alábbiak szerint tagolódik:

sarga5d
- Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Nyíregyházán 5, Mátészalkán 2, Kisvárdán 1, Nyírbélteken 1 és Tiszalökön 1  üzlettel várja kedves vásárlóit.
- Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Miskolcon 3, Kazincbarcikán és Tiszaújvárosban 1-1 üzlettel, közel 10 ezer m2-en áll a vásárlók rendelkezésére.

Nyíregyházán, Mátészalkán, Kisvárdán, Miskolcon és Ózdon C+C jellegű nagykereskedelmi tevékenységet is folytat a cég, melyek össz. alapterülete 14 ezer m2.

 

Az Alfi-Ker Kft. 2000-ben 6 kereskedelmi vállalkozással együtt létrehozta a Reál Hungária Élelmiszer -t, mely már induláskor szem előtt tartotta a fogyasztó központú szemléletet. A Reál hálózat profilja élelmiszer- és vegyi áru kereskedelem. A tulajdonosok által üzemeltetett Reál és ReálPONT láncolatban országszerte több mint 2000 bolt van. Az üzletlánc hálózatot kiskereskedelmi vevői részére alakították ki, melynek keretében közös akciókkal, marketing-és reklám tevékenységgel segítik törzsvásárlóikat. Az üzletlánc tagjainak száma Szabolcs és Borsod megyében több mint 500 bolt.

Központi cím: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 99.
Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Pf. 351.
Tel.: 42/501-220, Fax: 42/501-224
e-mail: titkarsag@alfi.hu