Skip to content

Adatvédelmi nyilatkozat

Tájékoztató

A weboldalt az ALFI-KER KFT (4400, Nyíregyháza, Debreceni u. 99) üzemelteti, -továbbiakban üzemeltető - tartalma tájékoztató jellegű, és az semmiféle kötelezettségvállalást nem tartalmaz. A weboldal tartalma a látogatók személyes és nem kereskedelmi célú tájékoztatását szolgálja. A weblapon megjelenített akciós ajánlatok minden esetben a feltüntetett akciós időszakban és üzletkategóriákban a készlet erejéig érvényesek.

A feltüntetett árak az Áfát tartalmazzák!

Ahol külön nincs jelezve, áraink egy termékre vonatkoznak, A termékek csomagolása színben és mintában eltérhet az itt megjelentettől.

A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, és azok bármilyen, a jogosultak előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül történő felhasználása szerzői jogokat, illetve védjegyoltalom alatt álló jogokat sérthet.

A weboldal a KELET-ALFI-KER KFT és az ALFI-KER KFT-re vonatkozó adatokat tartalmazza, és harmadik személy által üzemeltetett weboldalakért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A weboldal bárki által látogatható, de bizonyos részeihez a regisztráció jóváhagyása, érvényesítése után lehet hozzáférni. A regisztráció érvényesítése vagy megtagadása az üzemeltető jogosultsági hatáskörébe tartozik! A weboldalra látogatók személyes adatait - a regisztrációs részek kivételével - a rendszer nem rögzíti, illetve egyes adatokat nem kapcsol össze, így a személyek azonosítása nem lehetséges. A weboldal látogatója a weboldal használatával a fenti feltételeket, tudnivalókat elfogadja, és elismeri, hogy ennek megfelelő magatartást tanúsít. A weboldalon esetlegesen előforduló elektronikus feltöltési, technikai hibákért felelősséget nem vállalunk.